Haljala Gümnaasium digiajastul

24. mai 2014

Kokkuvõte DokumendiPuust

Tänaseks on DokumentiPuu püsti seatud GoogleDrive (endine GoogleDocs). 

DokumendiPuus  on kooli dokumentatsiooniga seotud pea- ja alamkaustad. Dokumendid on loodud või üles laetud vastavatesse kaustadesse. Kaustade õigused ja kohustused on jagatud kooli personali ja õpetajatega. Õiguste jagamiseks kasutati tööalaseid e-maili aadresse (eesnimi.perenimi@haljala.ee - igale Haljala Gümnaasiumi töötajale on loodud tööalane e-maili aadress). Gmaili olemasolul ja õpetaja või personali töötaja nõusolekul/tahtmisel on jagatud DokumendiPuu Gmaili e-maili aadressiga. 

Toimunud on Haljala Gümnaasiumi personalile personaalne koolitus dokumentide üles- ja allalaadimiseks DokumendiPuusse. Enne dokumentide üleslaadimist on toimunud dokumentide korrastamine.

24. aprilliks plaanitud õpetajatele sisekoolitus lükkub edasi septembrikuusse. Loodud on uue õppeaasta (2014/2015) IKT alane koolitusplaan, mille üheks läbivaks teemaks on DokumendiPuu kasutamine ja täiendamine.

Ametlikult hakkab DokumendiPuu tööle 2014/2015 õppeaastast. Senimaani toimuvad ettevalmistused ja dokumentide loomised/üleslaadimised. :)

2 kommentaari:

  1. Kasutame ka oma koolis palju GoogleDocsi erinevate küsitluste, tööplaani jm infovahetuse mugavdamiseks. Edu teile!

    VastaKustuta